Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT INCORPORA A LAS FIESTAS DE SAN ANTONIO ABAD UNA CENA POPULAR Y MANTIENE UNA ACTIVIDAD SOLIDARIA CON LOS PERROS ABANDONADOS

Els festers de Sant Antoni d’Agullent 2015 han mantés a més l’acte solidari incorporat l’any passat. Es tracta d’una exhibició canina i una desfilada de gossos abandonats que busquen família a càrrec de diverses associacions en defensa dels animals.

Un sopar popular i un concurs de postres casolanes són les novetats de la programació de les festes de Sant Antoni 2015 d’Agullent, impulsades per un grup de dotze joves festers. Amb el suport de l’Ajuntament d’Agullent, els festers de sant Antoni 2015 han volgut recuperar la tradició de fer un sopar popular després de la crema de la foguera, i un total de 260 persones s’han apuntat a la iniciativa que tindrà lloc aquest dissabte 17 de gener a Agullent.

El carrer Sant Antoni, al costat de la plaça Major, acollirà les taules i cadires del sopar i la xaranga que l’animarà. Totes les persones que s’han apuntat al sopar, que han pagat una inscripció testimonial de 50 cèntims, rebran 2 llonganisses i una peça de cansalada, botifarra, xulla i xoriç perquè se les torren a les brases de la foguera. A més tots els comensals tindran dret picadeta i beguda. Els festers de sant Antoni 2015 d’Agullent han convocat a més un concurs de postres casolanes, amb la col•laboració de els Ames de Casa.

A més d’aquest sopar que recupera la traïció de fer la torrada a la foguera, les festes de Sant Antoni d’Agullent inclouen també les tradicionals cucanyes al carrer Sant Antoni a les 16h del dissabte, la missa a les 19:30h i la gran foguera a la plaça Major a les 20h amb repartiment de cacaus, tramussos i vi, actes que tindran lloc aquets cap de setmana juntament amb la benedicció d’animals i repartiment de pa beneït per les cases, el diumenge de migdia.

Els festers de Sant Antoni d’Agullent 2015 han mantés a més l’acte solidari incorporat l’any passat. Es tracta d’una exhibició canina i una desfilada de gossos abandonats que busquen família a càrrec de diverses associacions en defensa dels animals. Al llarg de la desfilada s’explicarà la història de cadascun dels animals per tal de sensibilitzar al públic assistent. L’acte solidari serà a les 16h d’aquest diumenge 18 de gener al passeig de la Font Jordana, i en els seu transcurs es farà un “dancing dog” i un taller de manualitats per als xiquets