Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

SOR LUCIA CARAM ESTARÁ EN AGULLENT DENTRO DE LA PROGRAMACIÒN DE “MARÇ PER LA IGUALTAT” 2015

També s’ha programat al llarg del mes de març una excursió a Benissoda, un sopar de germanor, una vesprada de jocs al Casal Jove per a dones, un taller de la psicològa especialista en temes de gènere, Coto Talens, i un contacontes per adults amb l’argentina Martha Escudero, entre d’altres activitats.

La xerrada de Sor Lucia Caram, la religiosa tertuliana de Cuatro i autora del llibre “A Dios rogando”, serà un dels plats forts de la programació del “Març per la Igualtat” d’Agullent que proposen les regidories de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent. La xerrada de la religiosa dominica serà el dimecres 18 de març a les 19:30 hores a l’auditori municipal d’Agullent.

La programació del “Març per la Igualtat” 2015 inclou una vesprada literària el proper dilluns 9 de març amb l’entrega dels XIIIé premis literaris de la igualtat i la presentació del llibre de Tere Mollà, “Pensamientos, reflexiones, rabias y protestes” a partir de les 19 hores a la biblioteca municipal. També s’ha programat al llarg del mes de març una excursió a Benissoda, un sopar de germanor, una vesprada de jocs al Casal Jove per a dones, un taller de la psicològa especialista en temes de gènere, Coto Talens, i un contacontes per adults amb l’argentina Martha Escudero, entre d’altres activitats.

“Aquesta programació no va dedicada sols a les dones, està oberta a les dones i als homes que creguem i practiquem la igualtat, perquè la igualtat és cosa de tots i totes” afirma Alfred Tortosa, regidor de Benestar Social. “Des de l’Ajuntament d’Agullent volem commemorar el dia 8 de març com “Dia Internacional de la Dona Treballadora”. Però volem anar més enllà, perquè aquest dia és l’impuls que ens recorda que hem de treballar per la Igualtat entre dones i homes. Una societat que no té en compte la Igualtat de gènere, no és una societat justa”.