Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EL CONCIERTO DE RAVAL JUSSÀ EN AGULLENT ESTRENA LAS MEJORAS REALIZADAS EN EL AUDITORIO

La intervenció realitzada a l’auditori ha permès millorar l’aïllament acústic de la sala i la seua il•luminació.

El Grup de Percussió, Metalls i Dolçaines "Raval Jussà" d’Albaida actuarà aquest diumenge 8 de març a l’auditori d’Agullent a partir de les 18:30, un esdeveniment d’entrada lliure. Es tracta d’un concert especial per dos motius. D’una banda perquè en la segona part del programa, el Raval Jussà actuarà conjuntament amb el grup de metalls de l’Agrupació Musical d’Agullent per a interpretar marxes mores i cristianes. D’altra, perquè aquest concert servirà per estrenar les remodelacions fetes a l’Auditori Municipal Josep Maria Bru.

La intervenció realitzada a l’auditori ha permès millorar l’aïllament acústic de la sala i la seua il•luminació. Per aconseguir-ho s’ha dotat l’escenari de l’auditori amb un nou revestiment acústic de fusta que redueix les reverberacions i millora la qualitat sonora de l’espai. Per aconseguir la millora lumínica s’ha instal•lat un pont d’il•luminació amb control motoritzat.

Per a executar aquest projecte de millora de l’auditori l’’Ajuntament d’Agullent ha comptat amb una subvenció de la Diputació de València de 29.000€.