Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT OFRECERÁ UNA RUTA TURÍSTICA FAMILIAR EL DIA DE LA TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIA

Però, a més, la sala multiusos d’Agullent acollirà aquest divendres 6 de març a partir de les 19:30 hores la presentació de la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida.

Tal i com ja els varem avançar, el proper 28 de març la Vall d’Albaida dóna el tret d’eixida a les Trobades d’escoles en Valencià que, a la comarca, és Agullent la localitat amfitriona. Aprofitant aquest esdeveniment, l’Ajuntament oferirà una ruta turística amb jocs, pensada per a fer en família. L’eixida serà des de la font Jordana a les 12 del migdia i serà totalment gratuïta. Les places són limitades i els interessats poden reservar plaça al e-mail casacultura.agullent@gmail.com o al telèfon 96-290 74 72.

Però, a més, la sala multiusos d’Agullent acollirà aquest divendres 6 de març a partir de les 19:30 hores la presentació de la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida. Un acte que farà passar per l’escenari a més de mig centenar de xiquets i xiquetes del Col•legi Públic Sant Vicent Ferrer que cantaran, ballaran i faran una representació teatral amb la col•laboració de la bandeta de l’Escola de Música i diversos músics local.

Els xiquets i xiquetes del poble seran els protagonistes d’aquest acte, que també inclourà els parlaments oficials. Un dels moments més especials de la vesprada serà quan es done a conèixer la cançó de la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida titulada “Vine a Agullent”.