Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT INICIA LA CUENTA ATRÁS PARA LA CELEBRACION DE LA TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIA

L’alcalde de la localitat, Jesus Pla aprofitava el torn de paraula per donar les gràcies tots aquells que amb la seua col.laboració han fet posible la Trobada.

Agullent ja ha iniciat el compte enrere per a la celebració de la Trobada d’escoles en Valencià. La sala multiusos d’Agullent va acollir el passat divendres l’acte de presentació d’aquest esdeveniment que va fer passar per l’escenari a més de mig centenar de xiquets i xiquetes del Col•legi Públic Sant Vicent Ferrer que cantaren, ballaren i fèren una representació teatral amb la col•laboració de la bandeta de l’Escola de Música i diversos músics locals.

Enguany, el lema de les Trobades 2015 és L’escola que volem. A,b este jornades volen reivindicar una nova escola per al segle XXI basada en uns trets fonamentals que cal fer realitat dia a dia en les aules amb els recursos adequats.

Una escola plurilingüe i intercultural. Valenciana. Pública, gratuïta i laica. Inclusiva. Democràtica. Oberta i participativa. Crítica, creativa i innovadora. Compromesa amb l'entorn local i global. Coeducadora. Humana. L’alcalde de la localitat, Jesus Pla aprofitava el torn de paraula per donar les gràcies tots aquells que amb la seua col.laboració han fet posible la Trobada.

Per la seua banda, la regidora d’educació, Maria Herrero mostraba la seua satisfacció per acollir este esdeveniment que no és la primera vegada que se celebra a la localitat. L’any 2002 ja van acollir altra trobada.

Desde la coordinadora de la vall d’Albaida, Josep Manel, destacava que Agullent ha preparat una gran oferta d’activitats per fer gaudir a tots aquells que participen d’aquesta trobada.