Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT PROGRAMA DIVERSAS ACTIVIDADES PARA EL PUBLICO INFANTIL DURANTE ESTAS PASCUAS

A més, des de l’Ajuntament d’Agullent, i amb l’objectiu d’ajudar a fer compatible la vida familiar i laboral, del 7 al 10 d’abril s’oferirà una escola matinal de pasqua titulada “Els joves científics”.

Les regidories de Cultura i Educació d’Agullent han organitzat, coincidint amb les vacances escolars de pasqua, diverses activitats lúdiques per als veïns més menuts de la localitat. Baix el títol de “Menuda Pasqua” s’agrupa una programació que va del 7 al 10 d’abril i que inclou entre d’altres l’actuació del popular Dani Miquel. El cantacançons actuarà el dimecres 8 d’abril a les 18:30h a l’auditori municipal Josep Mª Bru amb l’espectacle “Musiqueries, més musiqueries”. L’entrada serà gratuïta.

La programació també inclourà l’actuació d’un contacontes a la biblioteca municipal el dimarts 7 d’abril per la vesprada i una gimcana titulada “Orienta’t al poble” per a xiquets d’infantil i primària el dijous 9 d’abril.

A més, des de l’Ajuntament d’Agullent, i amb l’objectiu d’ajudar a fer compatible la vida familiar i laboral, del 7 al 10 d’abril s’oferirà una escola matinal de pasqua titulada “Els joves científics”. L’escola, que es realitzarà a les instal•lacions del CEIP Sant Vicent Ferrer de 9 a 13 hores, està destinada a xiquets d’infantil i primària, i tindrà com a objectiu endinsar als participants en el món de la ciència