Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT INICIA SUS FIESTAS DE MOROS Y CRISTIANOS CON UNA FIESTA FAMILIAR

Com a novetat d’enguany, la Junta de Festes ha promogut que totes les bandes de música interpreten juntes l’Himne al Fester a l’aplegar a la plaça Major. La interpretació conjunta de l’himne estarà dirigida pel compositor local, Josep Mª Bru. .

Agullent inicia aquest divendres la programació de les Festes del Moros i Cristinas i ho fa amb una festa familiar al parc de la Font Jordana. Per als menuts castells inflables, tallers i la contacontes Almudena Francés (19:30h)

El adults tindran l'oportunitat de degustar cerveses artesanes de proximitat amb la Lluna (Agullent), Gram (Ontinyent) i l'Ombria (Vallada),així com coques del Forn Agroecològic i Artesà de la Vall d'Albaida.

Però la programaciò continuarà al llarg del cap de semana.

El dissabte 11 d'abril a les 20 hores serà l'Entrada de bandes de música i més tard, a partir de mitjanit, la desfilada humorística

El diumenge 12 d'abril a Agulent tindrà lloc un dels acte centrals de les festes. A partir de les 18.00 hores, Entrada dels exèrcits moro i cristià.

El dimarts 14 d'abril, ambaixades. A les 12 i mitja l'ambaixada mora, seguida pel ball de la mahoma, i a les set de la vesparda l'ambaixada crsitiana seguida per la rendició del castell i fi de festa.

RUTA DE LES TAPES PER AGULLENT

Coincidint amb els dies de Festes de Moros i Cristians, diversos bars i restaurants de la localitat d’Agullent han posat en marxa una Ruta de Tapes, que permet anar tastant el bon saber fer de cada cuina, a un preu assequible a totes les butxaques.

El bar-restaurant Font Jordana, el Conde, la Plaça, l’Arca i el restaurant Molí Fariner, que muntarà carpa al parc de la Font, oferiran cada dia de festes un combinat de beguda i tapa per 2 euros. Així, en cadascuna de les jornades festives, i en horari de 12 a 14 hores i de 18 a 21 hores, ningú tindrà excusa per passar fam si està Agullent.

Tot i que la Ruta de les Tapes 2015 no seria possible sense la implicació dels cinc establiments d’Agullent participants a la iniciativa, la idea de la ruta ha estat promoguda per les regidories de Festes i Turisme.

El primer acte moroscristià que acollirà Agullent en el marc de les Festes de Moros i Cristians 2015 serà la tradicional Entrada de Bandes de Música, que tindrà lloc el dissabte 11 d’abril a les 20 hores. Des de la plaça Constitució i fins la plaça Major, les bandes que habitualment acompanyen a les filaes agullentines aniran desfilant, tot interpretant música festera, fins al castell de festes.

Com a novetat d’enguany, la Junta de Festes ha promogut que totes les bandes de música interpreten juntes l’Himne al Fester a l’aplegar a la plaça Major. La interpretació conjunta de l’himne estarà dirigida pel compositor local, Josep Mª Bru.

Programació especial musical

La programació musical especial de les Festes de Moros i Cristians d’Agullent s’enceta aquesta nit de divendres amb l’actuació de l’Orquestra Pato a la Font Jordana a partir de mitjanit. Demà dissabte 11 d’abril, després de la desfilada humorística, l’Orquestra Titànic actuarà també a l’escenari del parc de la Font Jordana.

Diumenge 12 d’abril també al parc de la Font Jordana actuarà l’Orquesta Óxido i el dilluns 13 d’abril el Grupo Eñe interpretarà el seu repertori remember a la plaça Major.

La programació especial no és només per al que vetllen per la nit. Per als menuts de la localitat s’han programat diverses activitats tant el dilluns 13 d’abril com el dimarts 14 d’abril