Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT VUELVE A LIQUIDAR EL PRESUPUESTO CON SUPERÀVIT Y DEUDA CERO

L’alcalde d’Agullent, Jesús Pla Herrero, ha volgut subratllar que si s’ha aplegat a aquesta bona situació econòmica dels diners municipals és fent un esforç conjunt.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Agullent ha tancat l’exercici pressupostari 2014 amb un romanent de tresoreria en positiu de 748.670 euros, és a dir, 125 milions de les antigues pessetes. Uns fons que garanteixen la continuïtat de tots el programes impulsat pel consistori en àrees com joventut o persones majors, per a garantir una bona qualitat de vida als seus 2.403 habitants.

En concret el pressupost del 2014 s’ha tancat amb un superàvit de 185.172€, que afegits als diners romanents dels darrers anys sumen el total dels 748.670 euros esmentats. Això es tradueix en una bona capacitat d’autofinançament, sense haver de recórrer a demanar diners a les entitats bancàries, i per tant sense generar deute.

De fet un altre dels trets a destacar al tancament del pressupost del 2014 és que el deute de l’ajuntament és zero. Un objectiu que es va marcar l’equip de govern a principis de legislatura i que deixa les arques municipals en un estat molt saludable. De fet a l’iniciar aquesta legislatura el deute acumulat era de 48.118€ (liquidació pressupost 2011). Una xifra que s’ha anat reduint fins aconseguir que l’Ajuntament d’Agullent no tinga cap deute amb els bancs.

L’alcalde d’Agullent, Jesús Pla Herrero, ha volgut subratllar que si s’ha aplegat a aquesta bona situació econòmica dels diners municipals és fent un esforç conjunt. “Que Agullent tinga un deute zero i un romanent de tresoreria considerable no és casual, sinó que ha estat fruit de plantejar cada any uns pressupostos realistes i equilibrats, de controlar la despesa i de fer una gestió econòmica prudent. Tot això, fins i tot mantenint i ampliant els serveis municipals”.