Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EL MAIG MUSICAL 2015 AMPLIA PROGRAMACIÓN Y ESTÁ PROTAGONIZADO POR MÚSICOS DE AGULLENT

El Maig Musical s’encetava aquest passat diumenge 3 de maig amb el concert de Toni Soriano a les 19h a l’Auditori Municipal i es perllongarà fins a mitjans de juny, tot omplint de música els caps de setmana.

La huitena edició del Maig Musical d’Agullent, que s’encetarva aquest diumenge 3 de maig amb un concert de fagot a càrrec de Toni Soriano, centra enguany la seua programació en promocionar els músics agullentins, alguns dels quals estan desenvolupant professionalment la seua faceta musical en altres països com Dinamarca o Itàlia.

“El Maig Musical 2015, és especial en molts sentits, des del número de concerts i activitats programades, més que mai, fins el fet, no gens anecdòtic, que tots els concerts i activitats estan protagonitzats per músics d’Agullent”, explica Eduard Pinter, regidor de Cultura. Per aquesta circumstància s’ha editat un llibret especial del Maig Musical 2015 on s’arreplega no només la programació dels concerts i activitats, sinó també es fa un compendi de la trajectòria de tots els músics participants. El llibret compta amb la col•laboració d’un expert en el món de les societats musicals valencianes, el professor Pau Rausell.

El Maig Musical s’encetava aquest passat diumenge 3 de maig amb el concert de Toni Soriano a les 19h a l’Auditori Municipal i es perllongarà fins a mitjans de juny, tot omplint de música els caps de setmana.

Cal destacar que en el Maig Musical 2015 s’estrenarà l’obra De llegenda del mestre Josep Maria Bru, basada en la novel•la de l’agullentí Vicent Belda. Així mateix cal fer una menció especial a la interpretació de la Missa Ceciliana que tindrà lloc el 13 de juny. Obra de l’il•lustre agullentí, el mestre Amanci Amorós Sirvent (que dóna nom a l’escola de música), i que ha sigut possible recuperar gràcies al treball de l’agullentina Elena Micó Terol.

“Al llarg d'aquests huit anys hem pogut gaudir de molts concerts i espectacles relacionats amb la música, de varietat d'estils, gèneres, intèrprets, públics, etc. Però si una cosa s’ha repetit al llarg d’aquests temps ha sigut la presència destacada dels intèrprets de casa nostra”, afirma el regidor de Cultura. “També des del primer moment s’ha comptat amb la implicació directa de l’Agrupació Musical d’Agullent i de l’Escola de Música.