Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

SE RENUEVA LA JUNTA DE LAS AMAS DE CASA DE AGULLENT

L’objectiu de la nova junta de l’Associació d’Ames de Casa d’Agullent és donar continuïtat a les activitats que ja es promouen habitualment com excursions culturals o les sessions setmanals de gimnàstica de manteniment.

La junta de les Ames de Casa d’Agullent s’ha renovat recentment amb la incorporació de Xelo Herrero Soler com a nova presidenta de l’entitat. Un canvi amb continuïtat, doncs la que fins ara era presidenta de l’associació, Ana Albert Ballester, continuarà a la junta durant un any, per tal de fer el relleu d’una manera més calmada.

L’objectiu de la nova junta de l’Associació d’Ames de Casa d’Agullent és donar continuïtat a les activitats que ja es promouen habitualment com excursions culturals o les sessions setmanals de gimnàstica de manteniment. També s’inclouran en la programació de cara al curs vinent xarrades i es mantindrà el Mercat Solidari de Nadal. Els 1.400 euros arreplegats en la passada edició d’aquest mercat, celebrat en desembre, s’han destinat a la Fundació Aspadis dedicada a tindre cura de persones discapacitades psíquiques profundes.

A més de la presidenta, Xelo Herrero, la nova junta de les Ames de Casa d’Agullent compta amb MªJosep Llopis Sanchis com a vicepresidenta i Mª Teresa Espí Revert com a secretaria, i amb un equip de 8 vocals que s’encarregaran de conduir l’associació durant els propers quatre anys.