Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT PRESENTA EL LIBRO SOBRE EL COMPOSITOR AMANCIO AMOROS SIRVENT

Elena Micó Terol, musicòloga, historiadora i professora de música de l’IES Jaume I d’Ontinyent, ha aportat llum a la vida del compositor Amancio amorós Sirvent, a través d’un extens estudi sobre la vida i obra d’aquest compositor agullentí de principis del segle XX.

Elena Micó Terol, musicòloga, historiadora i professora de música de l’IES Jaume I d’Ontinyent, ha aportat llum a la vida del compositor Amancio amorós Sirvent, a través d’un extens estudi sobre la vida i obra d’aquest compositor agullentí de principis del segle XX. Un estudi d’anys d’investigació, que li va servir com a tesi doctoral i que ara s’ha convertit en un llibre que presentarà aquest divendres 15 de maig a la Biblioteca Municipal d’Agullent a partir de les 19:30 hores.

“El compositor Amancio Amoros sirvent (1854-1925) en el context musical de València” és l’obra que es presentarà aquest divendres i que comptarà a l’acte amb la professora de la Universitat de Múrcia, Mª Esperanza Clares Clares.

Amb aquesta presentació de llibre s’enceta la programació d’aquesta setmana del Maig Musical, que continuarà dissabte 16 de maig amb el concert titulat “De Llegenda”. És tracta d’una composició de Josep Mª Bru basada en la novel•la juvenil “La llegenda de l’amulet de Jade”, del també agullentí Vicent-Enric Belda, que s’encarregarà de la narració d’algunes parts de la trama del llibre. A més de la música i la literatura hi haurà fotogrames i dansa. Per tant una proposta ben multidisciplinar que tindrà lloc a l’auditori Josep Mª Bru a les 20 hores i que comptarà amb la col•laboració de la Societat Agrupació Musical d’Agullent, Escola Amanci Amorós sirvent, Grup de Teatre l’Altet de l’Aire i el Centre Parroquial Obispo Jesús Pla.

El diumenge 17 de maig continuarà la programació del Maig Musical 2015 amb un concert de l’oboè Miguel Morellà i la pianista Inma Esplugues. El duo, que actuarà a l’auditori Josep Mª Bru a les 19h, interpretarà obres que ens conduiran per la geografia europea dels segles XIX i XX