Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT ORGANIZA DOS RUTAS CICLISTAS

Cal recordar que l’Ermita de Sant Vicent Ferrer d’Agullent ha estat reconeguda recentment com a Punt d’Informació oficial de la Xarxa de Centres BTT de la Comunitat Valenciana.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent ha organitzat per als propers caps de setmana de maig dues propostes esportives per als amants de la bicicleta.

Aquest dissabte 23 de maig s’ha programat una ruta ciclista de muntanya de 55km des de la Font Jordana d’Agullent cap a la Font Freda, i Beniarrés, per a tornar després cap a Agullent passant per la font del Baladre. La dificultat de la ruta és mitjana-alta i per a participar a la ruta BTT cal inscriure’s prèviament a la Casa de la Cultura d’Agullent i fer un pagament de 2€ que cobreix l’assegurança i l’avituallament. Una proposta per a bicicletes de muntanya que permetrà passar en alguns trams per la xarxa de rutes dels centres BTT de la Comunitat Valenciana, de la qual Agullent forma part.

L’altra proposta que es planteja des de la regidoria d’Esport d’Agullent és per a realitzar amb bicicleta de carretera, doncs es tracta d’una volta circular fins a Caudet de 105km, tot passant per poblacions com Bocairent, la Canyada, Villena o Fontanars dels Alforins. Serà el diumenge 31 de maig i les inscripcions i l’abonament dels 2 euros de l’assegurança s’han de realitzar a la Casa de Cultura d’Agullent.

Cal recordar que l’Ermita de Sant Vicent Ferrer d’Agullent ha estat reconeguda recentment com a Punt d’Informació oficial de la Xarxa de Centres BTT de la Comunitat Valenciana. Des d’aquest paratge eixen 5 rutes BTT circulars, amb punt d’inici i arribada a l’ermita, que sumen 176 nous quilòmetres senyalitzats. Les rutes agullentines connecten amb les ja marcades pels Centres BTT del Caroig (Moixent) i del Comtat (l’Orxa), de manera que Agullent es situa al centre d’un extens territori de 888km de rutes senyalitzades per a bicicletes de muntanya