Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

JESUS PLA APUESTA POR NO HACER DE LA POLÍTICA UNA PROFESIÓN

Sobre la valoració de la darrera legislatura destaca que és el ciutadà qui ha de fer-la pero, incideix en l’intens treball que s’ha dut a terme des de l’equip de govern.

L’actual alcalde d’Agullent, Jesús Pla, torna a encapçalar la llista de Compromís per a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig seguit d’altres 18 candidats amb àmplia formació i una avalada experiència en la gestió municipal i en la vida associativa del poble. La il•lusió i les ganes de seguir treballant per i amb el municipi és el que caracteritza a aquest equip que ja a les eleccions de 2011 va assolir 8 dels 11 regidors corresponents a Agullent.

Jesús Pla, de 42 anys, és advocat de professió, regidor des de 2003 i alcalde des de 2007. Com assegura, la seua “única vocació” és fer d’Agullent “un lloc millor per viure, tot millorant les infraestructures, recuperant els espais naturals i el patrimoni, i ampliant els serveis socials, educatius, culturals i esportius”. Precisament, compagina les tasques pròpies d’acaldia amb la seua professiò i asegura que continuar amb l’activitat professional apropa als problemes dels seus veïns. És per això que aposta per no fer de la política una professió.

Pla concorre als comicis avalat per huit anys de gestió solvent al front de l’ajuntament i “amb el convenciment de que el poble progressarà sense deixar ningú enrere, escoltant totes les veus i preservant la pluralitat que sempre els ha caracteritzat

Sobre la valoració de la darrera legislatura destaca que és el ciutadà qui ha de fer-la pero, incideix en l’intens treball que s’ha dut a terme des de l’equip de govern.