Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

ESTE SÁBADO SE ESTRENARÁ LA PIEZA “LEBRECA” EN AGULLENT DENTRO DEL MAIG MUSICAL

El dia abans, i també en el marc de la programació del Maig Musical 2015 d’Agullent s’oferirà un concert de percussió a càrrec del duo format per Xus Belda i Jordi Sarrió

Alexandre Cerdà, catedràtic de Tuba al Conservatori de Salerno (Itàlia) estrenarà aquest dissabte 23 al Maig Musical d’Agullent l’obra “Lebreca” composada per a ell pel mestre Josep Mª Bru. El músic agullentí, que ha col•laborat amb les més importants orquestres simfòniques i teatres lírics italians, estrenarà la peça acompanyat al piano per Gaetano Santucció. Durant el concert Alexandre Cerdà també interpretarà dues obres pròpies i farà un duo amb el seu nebot Jaume Cerdà, entre d’altres. L’actuació tindrà lloc el dissabte 23 de maig a l’Auditori Municipal a les 20 hores.

El dia abans, i també en el marc de la programació del Maig Musical 2015 d’Agullent s’oferirà un concert de percussió a càrrec del duo format per Xus Belda i Jordi Sarrió. Al concert interpretaran tant obres pròpies del repertori clàssic, com transcripcions adaptades a l’instrument. Tot passant per diferents estils com música balcànica, ètnica, minimalista, japonesa, moderna, jazz i fins i tot tangos argentins. El concert tindrà lloc aquest divendres 22 de maig a l’Auditori Municipal Josep Mª Bru a les 20 hores.