Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT ACOGE ESTE DOMINGO LA III EDICIÓN DEL RAL•LI FOTOGRÀFIC "NATURA I POBLE"

Els participants disposaran de 3 hores i mitja per a moure´s lliure pel terme municipal per buscar imatges per fotografiar relacionades amb la temàtica establerta.

Agullent acull este diumenge 7 de juny la III edició del Ral•li Fotogràfic "Natura i Poble" que convoquen les regidories de Medi Ambient i Turisme de l'Ajuntament d'Agullent amb l'objectiu de fomentar l'afició per la fotografia i el coneixement de la riquesa natural i patrimonial d'Agullent.

Els participants disposaran de 3 hores i mitja per a moure´s lliure pel terme municipal per buscar imatges per fotografiar relacionades amb la temàtica establerta.

Els participants podran realitzar totes les fotografies que ho desitgen però només en podran presentar a concurs una per secció. Enguany s’entregarà un premi a la millor foto en la categoria “poble”, és a dir, d’imatges d'elements singulars arquitectònics de la localitat i del patrimoni existent en els voltants del nucli urbà, o de la vida quotidiana de la localitat. I un premi a la millor imatge de la secció “natura”, és a dir, fotografies que plasmen racons naturals d'Agullent, fauna i flora desapercebuda o de la recuperació de la serra després del foc.

A més d’aquest dos premis generals, dotats amb 200€ cadascun i amb un lot de productes locals i llibres sobre natura, hi ha dues categories més. Premi a la millor fotografia d'un autor local, dotat amb un val de 100€ bescanviables en comerços locals, i un premi a la millor fotografia infantil per a menors de 12 anys, dotat amb 50€ en material fotogràfic i una sessió de fotografia d’estudi.