Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT ACOGE ESTE SABADO LA PRIMERA FIESTA VALENCIANISTA DEL SECTOR 11

Totes les persones que s’arrimen aquest dissabte 13 de juny a a la Font Jordana tindran a més l’oportunitat de comprar tiquets per al sorteig de 2 passes per a tota la temporada 2015-2016 del Valencia Club de Futbol.

La localitat d’Agullent acollirà aquest dissabte 13 de juny la 1ª Festa Valencianista del Sector 11 promoguda per la Penya Valencianista d’Agullent i que aproparà fins aquesta localitat a aficionats de l’equip taronja de les comarques de la Vall d’Albaida, Comtat, Alcoià i Alt Vinalopó, incloses al sector 11.

Al voltant de 250 seguidors del Valencia CF ja han confirmat a hores d’ara la seua participació a aquest esdeveniment, que tindrà com a nucli central el parc de la Font Jordana d’Agullent. A partir de les 12 del migdia arrancaran les activitats amb un torneig de play station i jocs infantils. Les persones inscrites a la festa, que té un cost de 6€ per als penyistes i de 8€ per a la resta d’aficionats, gaudiran d’una paella gegant, d’una consumició i d’una samarreta, a més de comptar amb la música de la batukada Xequetú.

Totes les persones que s’arrimen aquest dissabte 13 de juny a a la Font Jordana tindran a més l’oportunitat de comprar tiquets per al sorteig de 2 passes per a tota la temporada 2015-2016 del Valencia Club de Futbol.

“És la primera vegada que s’organitza aquesta festa intercomarcal del sector 11 valencianista i estem molt satisfets de la forta resposta que està tenint per part no només de les penyes sinó també d’aficionats que estan apuntant-se per a participar d’aquest dia festiu”, comenten des de la Penya Valencianista d’Agullent. Una penya que està a punt de complir els 28 anys d’història, i que ha assumit ara el repte d’impulsar la primera festa adreçada a les penyes valencianistes que s’organitza al sector 11. “A altres zones és usual que almenys una vegada a l’any es munte algun esdeveniment conjunt, però al sector 11, no s’havia fet mai. Des de l’actual junta de la Penya Valencianista d’Agullent vam pensar que ja era el moment de fer una festa intercomarcal i que Agullent era el lloc ideal per a realitzar-la. I ara ja ha arribat, amb molta feina per darrere, però amb molta satisfacció per l’acollida que ha tingut la proposta”.