Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EL “MAIG MUSICAL” DE AGULLENT SE CIERRA CON UNA MISA CECILIANA DEL MAESTRO AMORÓS

"El Maig Musical ha estat especial en molts sentits, des del nombre de concerts i activitats programats, més que mai, fins el fet, no gens anecdòtic, que tots els concerts i activitats estan protagonitzats per músics d’Agullent”, comenta Eduard Pinter, regidor de Cultura

La programació del Maig Musical 2015 d’Agullent es tanca aquest dissabte 13 de juny amb la interpretació d’una Missa Ceciliana a tres veus solistes, cor i acompanyament d’orgue que va ser escrita pel compositor agullentí Amanci Amorós Sirvent. Serà a l’església parroquial de Sant Bertomeu a les 19:30h i amb la implicació del Grup Instrumental i Vocal Harmònium.

Aquesta missa va ser estrenada al 1912 en la real Capella del Miracle de València i va ser escrita per Amorós per a commemorar la festa que l’Associació de Professors Músics de Santa Cecília dedicava anualment a la seua patrona.

Aquest dissabte 13 la peça comptarà amb la qualitat interpretativa de la formació valenciana Harmònium, el nivell musical de la qual queda avalada per la professionalització dels seus components, que ocupen places en importants agrupacions corals valencianes.

“El Maig Musical ha estat especial en molts sentits, des del nombre de concerts i activitats programats, més que mai, fins el fet, no gens anecdòtic, que tots els concerts i activitats estan protagonitzats per músics d’Agullent”, comenta Eduard Pinter, regidor de Cultura.