Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

S’OBRI LA LUDOTECA D’ESTIU A LA FONT JORDANA AMB NOVETATS

Només el primer dia s’han donat d’alta 70 socis

La ludoteca d’estiu d’Agullent, ubicada a la Font Jordana, ha obert temporada carregada de novetats. La huitena edició de la ludoteca d’estiu, comptarà amb vesprades temàtiques d’animació lectora, foment del joc en equip i escacs per a menuts, segons han explicat des de les regidories de Cultura, Joventut i Educació. Així, a banda de poder accedir als jocs i joguets de la ludoteca, els usuaris comptaran amb activitats organitzades.

Durant tot el mes de juliol i agost, el parc de la Font Jordana acollirà de dilluns a divendres i de 19 a 21:30 hores, esta ludoteca a l’aire lliure. L’oferta inclou un catàleg de 200 jocs i joguets.

La ludoteca d’estiu va arrancar ahir dilluns 6 de juliol i només en una vesprada ja s’han donat d’alta 70 socis, doncs per a tindre accés als serveis de la ludoteca cal formalitzar un carnet com a soci del servei, i de cost simbòlic.

Maria Herrero, regidoria de Cultura, ha explicat que un any més s’ha optat per l’incomparable espai de la Font Jordana per a organitzar aquest “espai d’oci educatiu per a xiquets i majors, que pretén ser una bona alternativa lúdica i de lleure per a les vesprades d’estiu”.