Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

DIVERSOS GRUPS ACTUABEN AQUEST DISSABTE A LA FONT JORDANA D’AGULLENT

El concert contava amb l’actuació del catautor català Joan Rovira que va oferir el seu nou treball, “Peix sense Espina”.

El grup Smoking Souls ha fet lloc en el seu ajustat calendari de concerts d’estiu per arrimar-se fins la Vall d’Albaida. L’escenari de la Font Jordana d’Agullent acollia el passat dissabte 18 de juliol el concert d’aquesta formació, que tot just aplegava dels escenaris del Feslloch i l’Acampada Jove. El grup de Pego presentava a Agullent el seu segon treball, Nòmades, un disc dinàmic que conté 11 cançons positives, teixides per lletres personals i socials que no perden l'esperança.

El concert també contava amb l’actuació del catautor català Joan Rovira arribat directament de terres catalanes per a oferir el seu nou treball, “Peix sense Espina” que va tindre molt d’èxit entre el públic assistent a les nits a la fresca d’Agullent.

La última actuació de la nit venia de la mà de la formació musical Gargall, d’Aielo de Malferit que oferia versions de temes de rock.

El concert, emmarcat en la programació del Juliol Jove d’Agullent, tenia un component solidari ja que el guanys que es van obtindre a la barra del concert aniràn destinats a la Protectora d’Animals de la Vall d’Albaida.