Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA ONTINYENTINA NATALIA BAS GUANYADORA DEL VI CONCURS DE CURTMETRATGES “ACURTA’T” D’AGULLENT

El segon premi va ser per al curt “Persuadir la temptació” realitzada a tres mans per Alfonso Pla, Mari Luz Gisbert i Tatiana Vañó. El premi al millor curt local se l’endugué el treball “Anem a fer un curt”.

Aquest passat dissabte es van donar a conèixer els guanyadors del VI Concurs de Curtmetratges Vila d’Agullent “Acurta’t” en el transcurs d’una gala d’entrega de premis organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Agullent a l’auditori municipal.

El primer premi, dotat amb 400€, va anar a parar al treball “No mos molesteu” dirigit per l’ontinyentina Natalia Bas Micó. El segon premi, amb una assignació de 200€,va ser per al curt “Persuadir la temptació” realitzada a tres mans per Alfonso Pla, Mari Luz Gisbert i Tatiana Vañó. El premi al millor curt local (100€) se l’endugué el treball “Anem a fer un curt”. Un curtmetratge coral que també es va fer amb el premi del públic, dotat amb 100€.

Com en edicions anteriors, els requisits dels curtmetratges participants era que tingueren una referència visual o en el diàleg a Agullent, que la llengua principal fóra el valencià i que no superaren els 10 minuts de durada.