Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT INICIA ESTA SEMANA LAS FIESTAS DEL MIRACLE

El divendres 4 de setembre se celebrarà la «Nit dels Fogueretes», festa declarada d'Interès Turístic de la Comunitat Valenciana.

Aquesta setmana comencen les festes del Miracle d'Agullent, encara que al llarg d'aquests dies s'han succeït activitats prèvies com a jocs, tallers de fanalets o contacontes, així com actuacions diverses. Dijous que ve 3 de setembre s'inaugurarà una exposició d'art infantil, que arreplegarà els treballs realitzats pels alumnes de la Escola Infantil la Jordana, però el gruix de les festes en la localitat de la Vall d'Albaida es reserva per al final de la setmana. El divendres 4 de setembre se celebrarà la «Nit dels Fogueretes», festa declarada d'Interès Turístic de la Comunitat Valenciana. A les 19:45 es realitzarà una missa commemorativa amb la participació del cor parroquial en l'ermita de Sant Vicent Ferrer. Els fons recaptats en la col•lecta aniran destinats al manteniment de l'ermita. A les 23 es produirà l'acte commemoratiu de la pujada a l'ermita amb torxes i fanalillos, encara que les torxes solament podran anar des de la plaça Major fins a l'esplanada de la Font per motius de seguretat. A finalitzar, es viurà una actuació musical a càrrec de l'Orquestra Titanic.

A les vuit del matí del pròxim dissabte està programat un volteig general de campanes, i més tard se celebraran jocs familiars des de les onze del matí a les sis de la vesprada. Una missa i la mascletà completaran el matí, i a la vesprada es realitzarà la dansà infantil (20 hores). A les 23 serà la serenata en honor al Crist de la Salut, i a les 23:30 la dansà popular en la Plaça Major, que continuarà amb la arbolà.

El diumenge, de nou, volteig de campanes, missa, mascletà, processó, i castell de focs artificials per a concloure les festes