Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT INAUGURA ESTA TARDE UNA EXPOSICIÒN DE ARTE INFANTIL

Aquesta exposició d’Art Infantil romandrà oberta a la Casa de la Cultura d’Agullent durant les properes dues setmanes diàriament de 19 a 21 hores.

La Casa de la Cultura d’Agullent acull aquest vespre a les 19:30 hores la inauguració de l’exposició d’Art Infantil que aglutina alguns dels treballs realitzats al curs 2014-2015 pels alumnes de l’Escola Infantil Municipal “La Jordana” d’Agullent. Unes xicotetes obres d’art, realitzades en materials i tècniques diverses, algunes dels quals ja han format part d’exposicions promogudes pels CEFIRES de Xàtiva, Gandia i Elda on es mostrava la profitosa utilització de l’art al primer cicle d’educació infantil.

Carolina Albert, directora de l’Escola Infantil Municipal “La Jordana” ha explicat que l’art està integrat en la programació del centre, perquè a partir de l’expressió artística es poden treballar molts objectius i continguts del cicle. “Els xiquets aprenen a utilitzar i a manipular els diferents materials que els presentem i a experimentar amb les textures, i això per exemple els reforça en la seua autonomia personal, que és un dels objectius de l’educació dels 0 als 3 anys” comenta.

Tot partint de la idea que allò important és el procés que experimenten els xiquets a l’hora de crear les peces, bona part dels treballs artístics que han realitzat els alumnes de l’Escola Infantil Municipal “La Jordana” són d’expressió lliure, per tal de fomentar la seua creativitat a partir de materials concrets. Tot i això s’ha integrat el coneixement de determinats pintors per treballar continguts concrets, com Miró o Kandinsky per a les formes geomètriques o de Monet o Van Gogh per a les estacions de l’any. La presència de l’expressió artística al centre es complementa amb la decoració de les aules amb làmines d’art, que estimulen la cultura visual dels xiquets i xiquetes.

Aquesta exposició d’Art Infantil romandrà oberta a la Casa de la Cultura d’Agullent durant les properes dues setmanes diàriament de 19 a 21 hores.