Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT PONE EN MARCHA LA TERCERA EDICIÓN DEL TALLER DE PSICOLOGIA POSITIVA

Al llarg del curs passat ja es van realitzar diversos tallers que van treballar temàtiques com l’Eneagrama o la Programació Neurolingüística.

L’Escola de Psicologia Positiva d’Agullent encetarà el nou curs amb un taller titulat “Estratègies pràctiques per a combatre ansietat i depressió” que es desenvoluparà els dimarts 15, 22 i 29 de setembre de 19 a 20:30 hores. El curs té un cost de 5€, les places són limitades i les inscripcions es poden formalitzar a les oficines de l’Ajuntament d’Agullent.

La regidoria de Turisme de Benestar Social d’Agullent va posar en marxa el passat curs l’Escola de Psicologia Positiva, mitjançant la qual s’ofereixen activitats i tallers periòdicament, amb l’objectiu que els veïns puguen formar-se d’una manera amena, i sense coneixements previs, respecte a diverses tècniques psicològiques, totes elles adreçades a millorar la qualitat de vida.

Les activitat que es programen en el marc de l’Escola de Psicologia Positiva d’Agullent són independents unes d’altres, de manera que cada persona pot apuntar-se a aquelles que li interessen, sense tindre el compromís de participar en tots els tallers de l’escola. Cada activitat està guiada per un professional especialitzat en la tècnica plantejada. De fet el curs que s’encetarà la setmana que ve,” Estratègies pràctiques per a combatre ansietat i depressió” està impartit pel psicòleg Alejandro Soriano.

Al llarg del curs passat ja es van realitzar diversos tallers que van treballar temàtiques com l’Eneagrama o la Programació Neurolingüística.