Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

JORNADA DE PUERTAS ABIERTAS ESTE MARTES EN LA EPA DE AGULLENT

La reunió informativa tindrà lloc a la Casa de la Cultura a partir de les 18:30 hores

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d’Agullent ha organitzat per al dimarts dia 15 de setembre una jornada de portes obertes per tal d’informar del projecte educatiu del curs 2015-2016, que s’iniciarà oficialment el proper 21 de setembre.

Al llarg de la reunió informativa, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura a partir de les 18:30 hores, s’informarà als assistents de l’oferta de cursos, període d’inscripció, horaris de les classes i activitats extraescolars del centre agullentí.

Per al curs acadèmic 2015-2016, el Centre de Formació de Persones Adultes d’Agullent oferirà com bé essent habitual la formació reglada, és a dir, els cursos d’educació base, millora de coneixements primaris, i preparació a la prova lliure d’ESO i cicles formatius mitjans. També ofereix classes de valencià, informàtica i d’anglès en diversos nivells, a més de cuina, cant coral o art. Respecte a les novetats que s’incorporen aquest curs destaca la possibilitat de cursar anglès avançat (B2) i les classes de tractament digital d’imatges.

Per tal d’incentivar l’assistència a la jornada de portes obertes del proper dimarts dia 15 de setembre, la regidoria d’Educació sortejarà entre tots els assistents a la reunió una inscripció gratuïta al Centre de Formació de Persones Adultes d’Agullent.

També el dimarts 15, però a les 19:30h, es farà una reunió informativa per a informar sobre les proves lliure d’ESO i accés a cicles formatius de grau mitjà, així com sobre les eixides laborals, titulacions i d’altres informacions d’interès per als estudiants.