Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

UN TALLER SOBRE LA ANSIEDAD INICIA ESTE MARTES EL CICLO DE TALLERES DE LA ESCOLA DE PSICOLOGIA POSITIVA DE AGULLENT

El del curs que s'inicia avui ho imparteix el psicòleg Alejandro Soriano.

L’Escola de Psicologia Positiva d'Agullent obri este dimarts el nou curs amb un taller titulat Estratègies pràctiques per a combatre ansietat i depressió, que es desenvoluparà els dimarts d'aquest mes de setembre, de 19 a 20:30 hores, i arranca aquesta vesprada. Les altres dues sessions seran els dimarts 22 i 29 d'aquest mes. El curs té un cost de 5 euros, places són limitades i les inscripcions es poden formalitzar en les oficines de l'Ajuntament d'Agullent.

La regidoria de Benestar Social d'Agullent va engegar el passat curs la Escola de Psicologia Positiva, mitjançant la qual s'ofereixen activitats i tallers periòdicament, amb l'objectiu que els veïns puguen formar-se d'una manera amena, i sense coneixements previs, respecte a diverses tècniques psicològiques, totes elles dirigides a millorar la qualitat de vida.

Les activitats que es programen en el marc de la Escola de Psicologia Positiva són independents unisques d'unes altres, de manera que cada persona es pot apuntar a les quals li interessen, sense tenir el compromís de participar en tots els tallers de l'escola. Cada activitat està guiada per un professional especialitzat. El del curs que s'inicia avui ho imparteix el psicòleg Alejandro Soriano.