Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT ACOGE ESTE FIN DE SEMANA UN CONCURSO DE PERROS

Els primers 25 participants inscrits a la cursa rebran un detall de l’organització i hi haurà un premi als primers classificats de cada categoria

Agullent acollirà aquest dissabte 19 de setembre una cursa canicross, una disciplina amb una llarga tradició a Europa, que consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura mitjançant una corretja o extensió. La primera edició d’aquesta “Canicross Vila d’Agullent”, que ha estat organitzada pel Centre d’Estètica Canina Magda Sanchis i Ànima Canina, tindrà un recorregut de 5 quilòmetres i eixirà a les 19 hores de la Font Jordana. Des de les 18 hores estaran obertes les inscripcions per a la cursa, que tenen un cost de 5€ per persona.

Els primers 25 participants inscrits a la cursa rebran un detall de l’organització i hi haurà un premi als primers classificats de cada categoria. Les activitats a Agullent destinades a posar en valor la figura dels gossos continuaran diumenge amb el “II Concurs Nacional Caní Vila d’Agullent” promogut per la Real Societat Canina d’ Espanya i organitza per la Societat Valenciana per al Foment de les Races Canines. El jurat triarà entre els exemplars de cada raça el que més s’aprope a l’estàndard, en tant a la seua morfologia, caràcter i presentació. Entre tots els gossos seleccionats es triarà el millor exemplar absolut.

El concurs oficial arrancarà a les 9:30h a la Font Jordana, i a continuació, al voltant de les 11:30h tindrà lloc un segon concurs destinat específicament a gossos mestissos. Un concurs promogut per Vila Grissela, en el qual s’han establert tres premis: millor parella xiquet-gos, major ressemblança gos-humà i premi al gos més simpàtic. Al llarg del matí també hi ha prevista una exhibició de Dog Dancing.