Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA EPA DE AGULLENT PRESENTA EL PROYECTO EDUCATIVO DEL CURSO 2015-16

Respecte a les novetats que s’incorporen aquest curs destaca la possibilitat de cursar anglès avançat (B2) i les classes de tractament digital d’imatges.

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d’Agullent duia a terme aquesta setmana una jornada de portes obertes per tal d’informar del projecte educatiu del curs 2015-2016, que s’iniciarà oficialment el proper 21 de setembre.

Al llarg de la reunió, es va informar als assistents de l’oferta de cursos, període d’inscripció, horaris de les classes i activitats extraescolars del centre agullentí.

Per al curs acadèmic 2015-2016, el Centre de Formació de Persones Adultes d’Agullent oferirà com bé essent habitual la formació reglada, és a dir, els cursos d’educació base, millora de coneixements primaris, i preparació a la prova lliure d’ESO i cicles formatius mitjans. També ofereix classes de valencià, informàtica i d’anglès en diversos nivells, a més de cuina, cant coral o art. Respecte a les novetats que s’incorporen aquest curs destaca la possibilitat de cursar anglès avançat (B2) i les classes de tractament digital d’imatges.