Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

TERCER TALLER DE L'ESCOLA DE PSICOLOGIA POSITIVA ESTE DIMARTS A AGULLENT

Será de 19 a 20:30 hores i és ja el darrer dels 3 que hi havia programats. .

L’Escola de Psicologia Positiva d’Agullent posa en marxa aquest diamrs altre dels tallers de psicología positiva. Será de 19 a 20:30 hores i és ja el darrer dels 3 que hi havia programats. .

El curs té un cost de 5€, les places són limitades i les inscripcions es poden formalitzar a les oficines de l’Ajuntament d’Agullent.

La regidoria de Benestar Social d’Agullent va posar en marxa el passat curs l’Escola de Psicologia Positiva, mitjançant la qual s’ofereixen activitats i tallers periòdicament, amb l’objectiu que els veïns puguen formar-se d’una manera amena, i sense coneixements previs, respecte a diverses tècniques psicològiques, totes elles adreçades a millorar la qualitat de vida.

Les activitat que es programen en el marc de l’Escola de Psicologia Positiva d’Agullent són independents unes d’altres, de manera que cada persona pot apuntar-se a aquelles que li interessen, sense tindre el compromís de participar en tots els tallers de l’escola. Cada activitat està guiada per un professional especialitzat en la tècnica plantejada.