Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT CONTINUA AMB LA CELEBRACIÒ DE LES ACTIVITATS COMMEMORATIVES DEL 9 D'OCTUBRE

A Agullent, divendres es durà a terme una mocadorà infantil i de primària al saló multiusos. A les 11 i mitja es celebrarà una partida de pilota al passeig de la Font Jordana i a les 13.30 passacarrer. A les 2 es dispararà una mascletà

Continúen a Agullent els actes commemoratius del 9 d’octubre, Així, aquest dijous 8 d’octubre a les 3 i mitja hi haurà cercavila, jocs tradicionals i contacontes al CEIP i Escola infantil. A les 7 i mitja es lliuraràn els premis als millors expedients acadèmics al Saló de plens i a les 8 de la vesprada s’inaugurarà la exposició del ral.li fotogràfic”Poble i natura”.A les11 e la nit i a la plaça major hi haurà dansà. En acabar será momento de les albaes.

I, divendres 9 d’octubre de 10 a 13 i mitja es durà a terme una mocadorà infantil i de primària al saló multiusos. A les 11 i mitja es celebrarà una partida de pilota al passeig de la Font Jordana i a les 13.30 passacarrer. A les 2 es dispararà una mascletà per posar punt i final als actes commemoratius del 9 d’octubre.