Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT CELEBRA EL 9 D’OCTUBRE AMB DANSES, ALBAES, LA MOCADORÀ I PILOTA

El divendres 9 d’octubre, i com ja ve essent tradicional, la regidoria de Cultura ha organitzat un taller perquè els xiquets confeccionen dolços de massapà i xocolata, mentre coneixen la història de la diada

L’Ajuntament d’Agullent ha organitzat diverses activitats per a commemorar la Diada del Poble Valencià. De fet la programació especial va començar ja a principis de setmana amb diversos tallers a la biblioteca i ahir va tindre lloc la projecció del documental “Moriscos: els valencians oblidats” de Sergi Tarín.

Les activitats però s’intensificaren dijous, vespre de la festa, amb un correllengua amb cabets amb els alumnes del CEIP Sant Vicent Ferrer. La programació especial continuava pel vespre amb el lliurament dels premis als millors expedients acadèmics (19:30h) i la inauguració de l’exposició d’alguns dels treballs participants al III Ral•li Fotogràfic d’Agullent “Poble i Natura” (20h). Per la nit, la plaça Major es va omplir de gom a gom per a acollir la Dansà, i en acabar des d’aquest mateix lloc arrancaren les albaes.

El divendres 9 d’octubre, i com ja ve essent tradicional, la regidoria de Cultura ha organitzat un taller perquè els xiquets confeccionen dolços de massapà i xocolata, mentre coneixen la història de la diada. A les 11:30 al passeig de la Font Jordana va tindre lloc una partida de pilota, i la celebració de la diada va cloure amb un passacarrer de l’Agrupació Musical d’Agullent i una mascletada.