Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT SE SUMA AL PROYECTO “TEIXINT PER LA IGUALTAT”

La confecció de la bufanda es fa en uns tallers promoguts per regidoria d’Igualtat, on es pretén teixir però també conversar.

Agullent s’ha sumat al moviment estatal “Madejas contra la violència sexista” que pretén crear de manera col•laborativa una gran bufanda, que de manera simbòlica done abric a les persones que pateixen la violència sexista. La confecció de la bufanda es fa en uns tallers promoguts per regidoria d’Igualtat, on es pretén teixir però també conversar. Així, a través de comentaris de notícies d’actualitat, la visualització de curtmetratges o la narració de contes es fomenta entre els participants el debat sobre la igualtat entre homes i dones.

El projecte, que a Agullent s’ha anomenat “Teixint per la Igualtat a Agullent” ha estat promogut per la regidoria d’Igualtat, encapçalada per Tere Terol, si bé compta amb la col•laboració i la implicació de l’Associació de Jubilats, les Ames de Casa, la Junta Local Contra el Càncer, la filà Conqueridores, el grup de Danses, l’AMPA del col•legi públic Sant Vicent Ferrer, l’Escola Infantil la Jordana i les alumnes d’Art de l’Escola d’Adults d’Agullent.

Precisament les alumnes d’Art de l’Escola d’Adults van participar ahir dimecres pel vespre a un dels tallers de “Teixint per la Igualtat”. Dissabte passat xiquets d’infantil i primària del col•legi públic Sant Vicent Ferrer també van participar a un taller sobre igualtat adequat a la seua edat. Al llarg de les properes setmanes s’aniran fent diferents tallers amb aquesta mateixa doble finalitat, és a dir, teixir i conversar. Els trams de bufanda que s’estan elaborant es penjaran al balcó de l’Ajuntament d’Agullent el proper 25 de novembre coincidint amb el Dia Internacional Contra la Violència a les Dones, quan es realitzarà un acte commemoratiu a nivell local. Posteriorment la bufanda agullentina s’afegirà a la bufanda de quilòmetre i mig de llarg del projecte “Madejas contra la violència sexista”.