Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT ACULL AQUEST CAP DE SETMANA UNA MATINAL ESPORTIVA CONTRA EL CÀNCER

Amb el lema “Mou el teu cos per la vida!” les organitzadores proposen una matinal que s’iniciarà a les deu del matí amb una sessió d’aeròbic i fitness, que continuarà a les 11 amb pilates i a les 12 del migdia amb un taller de ioga

La nova Junta Local contra el Càncer d’Agullent, la regidoria de Sanitat i AECC s’han unit per organitzar una Matinal Solidària i Esportiva Contra el Càncer que tindrà lloc el diumenge 15 de novembre al parc de la Font Jordana (a la sala multiusos en el cas de pluja).

Amb el lema “Mou el teu cos per la vida!” les organitzadores proposen una matinal que s’iniciarà a les deu del matí amb una sessió d’aeròbic i fitness, que continuarà a les 11 amb pilates i a les 12 del migdia amb un taller de ioga. Per poder accedir a aquestes sessions cal adquirir un tiquet solidari de 3 euros que dóna dret a participar als tallers. A tots els participant a la matinal se’ls regalarà una motxilla commemorativa. El tiquet-donatiu dóna dret a accedir a les tres activitats, si bé des de l’organització remarquen que no és obligatori participar als tres tallers.

Tere Terol, regidora de Sanitat i Igualtat, ha destacat l’impuls de la nova Junta Local del Càncer en l’organització d’aquest esdeveniment i ha volgut subratllar la col•laboració de les monitores dels tallers esportius, que són Amparo Tortosa, Bea Albert, Esther Cerdà i Laura Cerdà per la seua col•laboració desinteressada tant en la realització dels tallers del dia 15, com en la venda de tiquets-donatiu. Els tiquets es poden adquirir anticipadament a la Casa de la Cultura i el mateix dia de la matinal.