Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EUGENI ALEMANY DU A AGULLENT EL SEU ESPECTACLE “EN PERSONA GUANYE”

“En persona guanye” és un espectacle còmic, escrit i protagonitzat per l’humorista i presentador de televisió, Eugeni Alemany. Un show que, sota l’aparença d’un monòleg, juga amb la improvisació i la irreverència teatral del cabaret, la interacció amb el públic i el ritme frenètic característics dels programes de televisió en directe.

Eugeni Alemany du aquesta semana a Agullent el seu espectacle “En persona guanye”. Será aquest diumenge 22 de novembre a les 7 de la vesprada a l’Auditori municipal.Lews entrades ténen un preu de 5 euros i ja es troben a la venda a la casa de la cultura i a la seu de Creu Roja Ontinyent.

La recaptació de les entrades anirà destinada íntegrament a projectes que dónen suport als refugiats de Síria impulsats per Creu Roja.

“En persona guanye” és un espectacle còmic, escrit i protagonitzat per l’humorista i presentador de televisió, Eugeni Alemany. Un show que, sota l’aparença d’un monòleg, juga amb la improvisació i la irreverència teatral del cabaret, la interacció amb el públic i el ritme frenètic característics dels programes de televisió en directe. “En persona guanye” és un espectacle viu i canviant. Un cabaret on qualsevol cosa és possible. Un show on una rialla, una reacció del públic o qualsevol element inesperat poden fer variar el rumb del text escrit. Ja des del començament de l’obra, l’artista demana els espectadors que siguen lliures, que s’expressen.