Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT RECAPTA 1.000€ AMB LA MATINAL ESPORTIVA CONTRA EL CÀNCER

Tere Terol, regidora de Sanitat i Igualtat, s’ha mostrat molt satisfeta per l’èxit d’aquesta primera matinal i ha felicitat a la nova Junta Local del Càncer per l’organització d’aquest esdeveniment

La Matinal Solidària i Esportiva Contra el Càncer d’Agullent, celebrada el passat diumenge, ha arreplegat 1.000€ que es destinaran a la investigació d’aquesta malaltia a través de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. La Junta Local contra el Càncer d’Agullent ha informat a la regidoria de Sanitat que fruit dels 200 tiquets de participació venuts de la matinal, més els ingressos de la venda de coques i dolços elaborats per les voluntàries així com els donatius arreplegats s’ha aconseguit recaptar la quantitat de mil euros, que es destinaran íntegrament a la causa.

Tere Terol, regidora de Sanitat i Igualtat, s’ha mostrat molt satisfeta per l’èxit d’aquesta primera matinal i ha felicitat a la nova Junta Local del Càncer per l’organització d’aquest esdeveniment. “Cal donar les gràcies per suposat a les organitzadores, però també a les monitores dels tallers esportius que han col•laborat desinteressadament i a totes les persones que d’una manera o altra, fent esport o fent un donatiu, van participar a la matinal”

La Matinal Solidària i Esportiva Contra el Càncer d’Agullent es va realitzar el passat diumenge 15 de novembre al parc de la Font Jordana amb el lema “Mou el teu cos per la vida!”. La matinal s’inicià a les deu del matí amb una sessió d’aeròbic i fitness, que continuà a les 11 amb pilates i a les 12 del migdia amb un taller de ioga.