Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EL CENTRE DE FORMACIO DE PERSONES ADULTES D’AGULLENT POSA EN MARCHA EL PROGRAMA D’ACTIVITATS DE NADAL.

Per al dijous 17 de desembre s’ha preparat una ruta histórica per Alpatró y la proposta per al dilluns 21 de desembre es la tertúlia literaria dialògica del llibre “L’infern de Marta”.

El Centre de Formacio de persones adultes d’Agullent posa en marcha el programa d’activitats de nadal. Per al dijous 17 de desembre s’ha preparat una ruta histórica per Alpatró, a la Vall de Gallinera. Es tracta d’una ruta ambientada en les batalles del segle XIII que van suposar l’enforntament del Rei En Jaume I i Al-Azraq. La ruta és ua passejada urbana sense cap dificuktat per a adults. En finalitzar es podrá gaudir d’un tast de cuina medieval amb receptes àrrabs i cristianes. Cal inscriure’s a l’escola d’adults fins el 14 de desembrre. El preu són 13 euros.

La proposta per al dilluns 21 de desembre es la tertúlia literaria dialògica del llibre “L’infern de Marta”. Una obra que narra la lluita d’una jove maltactada per salvar la seua vida. I es que, quan va acceptar eixir amb aquell xicot, Marta no sabia que posava un peu en l’infern, i que d’ara endavant seria tan dolorós penetrar-hi com tractar d’escapar-ne. Aquesta novel•la de Pasqual Alapont, és s la història de Marta, una jove que es va enamorar de la persona equivocada; però també és la història d’una amistat a prova de bombes que captiva per la seua tendresa. Serà a les 5 a la sala de conferències.

I, el dimarts 22 de desembre, a partir de les 5 i mitja de la vesprada a la Sala Multiusos d’Agullent hi haurà taller nadalenc, concurs de karaoke sobre nadales, concert de nadales i, un berenar nadalenc. Per participar en aquesta activitat cal inscriure’s fins el 17 de desembre.