Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA VICEPRESIDENTA I EL DIPUTAT DE MEDI AMBIENT VISITEN AGULLENT PER AVALUAR I PRENDRE MESURES RESPECTE LA RECUPERACIÓ DE LA ZONA AFECTADA PELS INCENDIS FORESTALS DE 2010

L’actuació s'està centrant en els 400 metres de barranc que corren paral•lels al parc fins l’encreuament amb el camí del cementeri.

Mª Josep Amigó i Josep Bort es reuneixen hui amb l’alcalde d’Agullent, Jesús Pla, visitaran el pla de la Maciana des d’on s’observa bona part del territori afectat pels incendis de 2010 i prèviament aprofitaran per vore les obres de recuperació ambiental que s’estan realitzant al barranc de la Font Jordana del municipi. I es que, tal i com ja els vam avançar, el projecte de recuperació ambiental i paisatgística del barranc de la font jordana ja està en marxa. L’actuació s'està centrant en els 400 metres de barranc que corren paral•lels al parc fins l’encreuament amb el camí del cementeri. Un espai d’alt valor natural, que d'ací poc podrán disfrutar tots els agullentins, doncs s'habilitarà una senda.