Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT ACTIVA UNA APP DE RUTES SENDERISTES I DE NATURALESA

La nova APP anomenada “Rutes Agullent” és molt intuïtiva, té funcionalitat off-line i conté informació bàsica de cada ruta així com mapes d’alta qualitat.

La regidoria de Turisme de l’Agullent, amb el suport econòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, ha posat en marxa una APP interpretativa i de senyalització de les rutes senderistes i de bicicleta de muntanya que parteixen d’Agullent.

L’aplicació, que està habilitada tant per a mòbils com per a tablets, permet recòrrrer 5 rutes senderistes que parteixen d’Agullent cap a diferents cims i llocs emblemàtics de la contornada, així com els 5 trajectes BTT que parteixen des del Punt d’Informació de la Xarxa BTT ubicat a l’ermita de Sant Vicent Ferrer.

La nova APP anomenada “Rutes Agullent” és molt intuïtiva, té funcionalitat off-line i conté informació bàsica de cada ruta així com mapes d’alta qualitat. L’APP ha estat creada en tres idiomes: valencià, castellà i anglès doncs té com a objectiu divulgar entre el màxim nombre d’aficionats a la serra les rutes que es poden realitzar des d’Agullent. “El màrqueting mòbil està irrompent a poc a poc per a divulgar les destinacions turístiques, i per això ens vam plantejar la possibilitat de crear una aplicació APP interpretativa i de senyalització de les nostres rutes, per tal de millorar el nostre posicionament”, comenta Beatriz Albert, regidora de Turisme.