Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

NOVA OFERTA DE CURSOS D'INFORMÀTICA AL CENTRE FPA D'AGULLENT

El període de matrícula ja està obert, les places són limitades i cal formalitzar la inscripció a la Casa de la Cultura d’Agullent de dilluns a dijous de 17 a 20 hores

Les persones interessades en millorar el seu nivell d’informàtica poden fer-ho mitjançant el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d’Agullent, doncs a principis de febrer s’enceten tres nous cursos. Un curs d’iniciació, un de nivell mitjà i un d’especialització destinat a conèixer en profunditat el programa “gimp” de retoc i edició d’imatges. Tots tres cursos finalitzaran a principis de juny i són d’una hora setmanal.

El període de matrícula ja està obert, les places són limitades i cal formalitzar la inscripció a la Casa de la Cultura d’Agullent de dilluns a dijous de 17 a 20 hores. El curs d’informàtica bàsica està dirigit a persones que no hagen tingut mai un contacte amb les noves tecnologies, o que tinguen una formació molt bàsica. El curs de nivell mitjà està pensat per a persones que tot i que ja fan un ús habitual de l’ordinador volen millorar els seus coneixements d’ofimàtica i de tractament bàsic d’imatges i de navegació. I el curs d’especialització està destinat a conèixer el “gimp”, un programa lliure i gratuït que permet crear imatges animades.