Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

VOLUNTARIS DEL BOTÀNIC REFORESTARAN AMB LA CODOLLA LA SERRA D’AGULLENT

Des de la Codolla s’ha explicat que l’activitat de reforestació del proper dissabte 6 de febrer, que compta amb el suport de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Agullent, està oberta a qualsevol persona que hi vulga participar.

Un grup de voluntaris del Jardí Botànic de València participaran en una jornada de reforestació que ha promogut l’Associació la Codolla el dissabte 6 de febrer, i que té com a objectiu contribuir a regenerar la zona que fa cinc anys i mig va ser afectada per un greu incendi forestal.

L’activitat estarà guiada pel grup de voluntaris Mediambientals La Codolla d’Agullent, nascut l’any 2011 amb l’objectiu de gestionar un xicotet viver forestal i fer accions de recuperació de la serra. A més de les activitats de reforestació pròpiament dites, la cinquantena de voluntaris del Botànic gaudiran d’una xicoteta excursió guiada per la serra, visitaran la Font Maciana, el Fornet de la Neu i d’altres indrets d’interès d’Agullent.

Des de la Codolla s’ha explicat que l’activitat de reforestació del proper dissabte 6 de febrer, que compta amb el suport de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Agullent, està oberta a qualsevol persona que hi vulga participar. Només cal dur roba i calçat adequat, guants i ganes de col•laborar en la recuperació de la serra agullentina. L’activitat també servirà per a celebrar el Dia de l’Arbre.