Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

PRESTATGERIA DE LA IGUALTAT” A LA BIBLIOTECA D’AGULLENT

Per a posar en marxa aquesta “Prestatgeria de la Igualtat”, la regidoria d’Igualtat vol comptar amb la col•laboració dels lectors i aficionats a la música i cinema, perquè facen aplegar suggerències de llibres, CDs i DVDs que haurien d’estar a aquesta “Prestatgeria de la Igualtat”.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent està impulsant la creació d’una “Prestatgeria de la Igualtat” a la Biblioteca Municipal. És a dir, un espai reservat per a llibres, CDs i DVDs que amb la seua temàtica o bé promoguen els valors de la igualtat entre homes i dones, o bé expliquen històries de dones referents o bé que siguen d’escriptores o directores de cinema que amb els seus relats difonguen valors d’igualtat.

Per a posar en marxa aquesta “Prestatgeria de la Igualtat”, la regidoria d’Igualtat vol comptar amb la col•laboració dels lectors i aficionats a la música i cinema, perquè facen aplegar suggerències de llibres, CDs i DVDs que haurien d’estar a aquesta “Prestatgeria de la Igualtat”. Per això ha llançat un concurs. Segons ha explicat Teresa Terol, regidora d’Igualtat, “entre totes les propostes que es facen aplegar fins el 8 de març es sortejaran dos lots de productes d’alimentació i artesania de consum responsable, valorats en 50 euros cadascun”. Les suggerències i propostes per a la “Prestatgeria de la Igualtat” s’han de fer aplegar a la biblioteca d’Agullent, bé presencialment, bé via missatge de facebook o bé mitjançant un correu electrònic, tot indicant nom i telèfon de contacte.

A més, per a encetar la prestatgeria, la regidoria d’Igualtat ha adquirit un primer lot de llibres valorat en cent euros, que inclou assajos com “Feminismo para principiantes” de Nuria Varela, novel•les com “Olive Kitterodge” d’Elizabeth Strout o llibres infantils com “Arturo o Clementina”. Aquesta iniciativa s’inclou dins del projecte “Teixint per la Igualtat a Agullent”.