Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

TORNA AGULLENT LA “REUNIÓN DE FRIKIES”

Serà els dies 19, 20 i 21 de Febrer en la Sala Polivant d'Agullent. El preu de la inscripció a la Party és de 10€.

Agullent tornarà a ser seu de la “reunión de frikies”. Es tracta d’una reunió on els assistents poden jugar durant hores, però a més, es podrà conèixer a autèntics treballadors del món dels videojocs, creadors de les aventures digitals; o tal vegada, a il•lustradors de nivell nacional capaços de fer obres d'art en directe; també es pot trobar escriptors i guionistes, que compartiran experiències i consells per a tot aquell que vulga iniciar-se en el món de les lletres. Perquè reuniondefrikies és molt més que ajuntar-se a jugar a videojocs, a rol o a cartes… és el resultat d'un grup de gent que va voler fer alguna cosa gran amb les coses de les quals més gaudia.

Encara están acabant de tancar les xarrades que hi haurà a la party. De moment, està previst que el divendres 19 de febrero a les 5 s’inicie la xarrada d’inauguració i a les 7, la xarrada a càrrec de EASD (Escola d´Art Superior de Disseny d´Alcoi)

El dissabte 29, de 13:00 – 14:00 – Xarrada de Rol en Viu a càrrec de AZARKIA y de vesprada, de 19:00 – 20:00 – Xarrada a càrrec de KRAKEN EMPIRE

El diumenge, a les 7 serà moment de la Xarrada de Comiat i desmuntatge. Serà els dies 19, 20 i 21 de Febrer en la Sala Polivant d'Agullent. El preu de la inscripció a la Party és de 10€.