Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’AJUNTAMENT D’AGULLENT SIGNA UN CONVENI AMB LA SALETA PER A PODER DONAR UNA RESPOSTA IMMEDIATA ALS CASOS URGENTS

Alfred Tortosa, regidor de Benestar Social i Persones Majors, ha explicat que el conveni permetrà que en casos d’urgència, quan es determine que una persones no té prou amb l’atenció domiciliaria, la Saleta facilitarà immediatament una plaça, tot evitant temps d’espera.

L’Ajuntament d’Agullent i la Residència i Centre de Dia la Saleta d’Ontinyent signaran aquest divendres un conveni per agilitzar l’atenció a persones dependents, que els sobrevinga una necessitat social d’emergència. Això suposa que quan es produisca una urgència i algun veí d’Agullent calga que siga derivat a una residència amb atenció 24 hores, la Saleta facilitarà una plaça a aquesta persona de manera immediata, de manera que s’agilitzarà moltíssim l’ingrés.

Alfred Tortosa, regidor de Benestar Social i Persones Majors, ha explicat que el conveni permetrà que en casos d’urgència, quan es determine que una persones no té prou amb l’atenció domiciliaria, la Saleta facilitarà immediatament una plaça, tot evitant temps d’espera. “Fins ara si és produïa aquesta circumstància calia que la Treballadora Social fera el tràmit de sol•licitud de plaça, i mentre es realitzaven les gestions, que podien allargar-se, no es podia donar una solució efectiva a la persona depenent” afirma el regidor. “Amb aquest conveni ampliem les prestacions que l’Ajuntament d’Agullent ofereix al seu veïnat en matèria de Benestar Social i s’agilitzen els processos per als afectats”.