Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’AJUNTAMENT D’AGULLENT SIGNA UN CONVENI AMB LA SALETA PER A PODER DONAR UNA RESPOSTA IMMEDIATA ALS CASOS URGENTS

L'alcalde d'Agullent, Jesús Pla ha destacat la importŕncia de la signatura d'aquest conveni per a la localitat.

L’Ajuntament d’Agullent i la Residčncia i Centre de Dia la Saleta d’Ontinyent han signat un conveni per agilitzar l’atenció a persones dependents, que els sobrevinga una necessitat social d’emergčncia. Aixň suposa que quan es produisca una urgčncia i algun veí d’Agullent calga que siga derivat a una residčncia amb atenció 24 hores, la Saleta facilitarŕ una plaça a aquesta persona de manera immediata, de manera que s’agilitzarŕ moltíssim l’ingrés.

Alfred Tortosa, regidor de Benestar Social i Persones Majors, ha explicat que el conveni permetrŕ que en casos d’urgčncia, quan es determine que una persones no té prou amb l’atenció domiciliaria, la Saleta facilitarŕ immediatament una plaça, tot evitant temps d’espera. “Fins ara si és produďa aquesta circumstŕncia calia que la Treballadora Social fera el trŕmit de sol•licitud de plaça, i mentre es realitzaven les gestions, que podien allargar-se, no es podia donar una solució efectiva a la persona depenent” afirma el regidor. “Amb aquest conveni ampliem les prestacions que l’Ajuntament d’Agullent ofereix al seu veďnat en matčria de Benestar Social i s’agilitzen els processos per als afectats”.

L'alcalde d'Agullent, Jesús Pla ha destacat la importŕncia de la signatura d'aquest conveni per a la localitat.

El director de la Saleta, Jordi Pallarés, ha assenyalat que un dels objectiu del centre és ampliar l’ajuda assistencial a les poblacions properes i “treballar colze a colze amb els serveis socials de cada municipi”.

A l’acte de la signatura a més del regidor de Benestar Social, Alfred Tortosa i del director de la Saleta d’Ontinyent hi ha assistit l’alcalde d’Agullent, Jesús Pla Herrero i el director de Geroresidencias SL, Fernando Ruiz Castillo.