Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT CELEBRA AQUEST DISSABTE LA PUBLICACIO DE LES SEUES FESTES

Amb la desfilada de la Publicació es marca el tret d’eixida de les Festes de Moros i Cristians 2016, que tindrà lloc del 2 al 6 d’abril. Coincidint amb la Publicació, la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Agullent ha programat per aquest dissabte 5 de març a mitjanit una actuació musical de la mà del Grup “Eñe.

El grup “Eñe” actuarà a la mitjanit d’aquest dissabte 5 de març a Agullent a la plaça Major de la localitat, de la mà de la regidoria de Festes, i tot coincidint amb el dia de la Publicació.

Aquest dissabte 5 de març Agullent acull la Publicació de Festes de Moros i Cristians. La desfilada de les filaes morocristianes arrancarà a les 18:30 hores de la plaça Major i després de recórrer el centre històric, finalitzarà de nou a la plaça, on ja hi ha instal•lat el castell a la façana de l’ajuntament.

Amb la desfilada de la Publicació es marca el tret d’eixida de les Festes de Moros i Cristians 2016, que tindrà lloc del 2 al 6 d’abril. Coincidint amb la Publicació, la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Agullent ha programat per aquest dissabte 5 de març a mitjanit una actuació musical de la mà del Grup “Eñe. Serà una actuació carregada de grans èxits del pop-rock estatal i internacional.