Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA BIBLIOTECA D’AGULLENT SORTEJA PRODUCTES DE COMERÇ JUST DINS LA PROPOSTA “PRESTATGERIA PER A LA IGUALTAT”

Per a optar a un d'aquest lots, valorats en 50€, cal fer aplegar el títol d'un llibre, CD o DVD al mail bibliotecagullent@outlook.com o al facebook de la biblioteca d'Agullent, tot indicant el nom i cognom i un telèfon de contacte

Dos lots de productes de comerç just seran sortejats entre les persones que facen aplegar la seua proposta per a la Prestatgeria de la Igualtat de la Biblioteca Municipal d’Agullent.

Per a optar a un d'aquest lots, valorats en 50€, cal fer aplegar el títol d'un llibre, CD o DVD al mail bibliotecagullent@outlook.com o al facebook de la biblioteca d'Agullent, tot indicant el nom i cognom i un telèfon de contacte.

I es que, recordem que, La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent està impulsant la creació d’una “Prestatgeria de la Igualtat” a la Biblioteca Municipal. És a dir, un espai reservat per a llibres, CDs i DVDs que amb la seua temàtica o bé promoguen els valors de la igualtat entre homes i dones, o bé expliquen històries de dones referents o bé que siguen d’escriptores o directores de cinema que amb els seus relats difonguen valors d’igualtat.A més, per a encetar la prestatgeria, la regidoria d’Igualtat ha adquirit un primer lot de llibres valorat en cent euros, que inclou assajos com “Feminismo para principiantes” de Nuria Varela, novel•les com “Olive Kitterodge” d’Elizabeth Strout o llibres infantils com “Arturo o Clementina”. Aquesta iniciativa s’inclou dins del projecte “Teixint per la Igualtat a Agullent”.