Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Les unitats del centre de transfusions estaran aquest divendres a Agullent .

Les unitats del centre de transfusions estaran aquest divendres a Agullent . Serà de 5 a 8 i mitja de la vesprada en el centre de salut Regidor Rafael Albert.La donació no ha d'estar vinculada a situacions de tragèdia o d'emergència sinó que ha de ser un acte quotidià i habitual en les nostres vides. Només donant sang amb regularitat, es disposarà sempre de sang suficient i segura en stock.

Les unitats del centre de transfusions estaran aquest divendres a Agullent . Serà de 5 a 8 i mitja de la vesprada en el centre de salut Regidor Rafael Albert.

Encara en l'actualitat no s'ha aconseguit desenvolupar substituts que permeten prescindir d'aquest teixit biològic que és la sang. Per tant, la donació de sang és un acte que va a permetre millorar la qualitat de vida o fins i tot salvar la vida d'altres persones.

No suposa risc algun per al donant, que ha de reunir una sèrie de condicions, trobant-se en tot moment sota supervisió mèdica qualificada i atès durant el procés per personal d'infermeria.

Uns pocs minuts del teu temps poden representar anys de vida per a una altra persona.

La donació no ha d'estar vinculada a situacions de tragèdia o d'emergència sinó que ha de ser un acte quotidià i habitual en les nostres vides. Només donant sang amb regularitat, es disposarà sempre de sang suficient i segura en stock.