Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

JOSÉ ANTONIO CASANOVA HA DIRIGIT L’HIMNE DEL FESTER A L’ENTRADA DE BANDES D’AGULLENT AQUEST CAP DE SETMANA

Pel que fa a la programació musical especial de les Festes de Moros i Cristians d’Agullent s’encetava la nit de divendres amb l’actuació de l’Orquestra Gravity a la Font Jordana a partir de mitjanit. El dissabte, després de la desfilada humorística, l’Orquestra Seven Crashers va actuar també a l’escenari del parc de la Font Jordana. I, Diumenge també al parc de la Font Jordana va actuar l’Orquesta People

José Antonio Casanova, director de l’Agrupació Musical d’Agullent i de l’Escola de Música Amanci Amorós, ha estat l’encarregat de dirigir la interpretació conjunta de l’Himne del Fester per part de totes les bandes participants a les Festes de Moros i Cristians d’Agullent 2016, el passat dissabte en acabar l’Entrada de Bandes.

Des de la plaça Constitució d’Agullent i fins la plaça Major, les bandes que habitualment acompanyen a les filaes agullentines van desfilar, tot interpretant música festera, fins al castell de festes. Una vegada allí totes les formacions tocaren a l’uníson l’Himne del Fester, dirigides per Casanova.

El dissabte, a més, després de l’acte de l’Entrada de Bandes es va dur a terme una Desfilada Humorística, en la qual les filaes exhibiren disfresses temàtiques.

Pel que fa a la programació musical especial de les Festes de Moros i Cristians d’Agullent s’encetava la nit de divendres amb l’actuació de l’Orquestra Gravity a la Font Jordana a partir de mitjanit. El dissabte, després de la desfilada humorística, l’Orquestra Seven Crashers va actuar també a l’escenari del parc de la Font Jordana. I, Diumenge també al parc de la Font Jordana va actuar l’Orquesta People.

Segons ha comentat Pau Muñoz, regidor de Festes, la programació especial no és només per als que vetllen per la nit, sinó que en col•laboració amb els Festers de Sant Vicent han preparat activitats també infantils. Per als menuts de la localitat s’han programat diverses activitats tant aquest dilluns 4 d’abril, amb un parc infantil amb inflables tot el dia, com el dimarts 5 d’abril, dia de les Ambaixades. Ambdues propostes es concentraran al parc de a Font Jordana.

Foto: Estudi Fotogràfic Pedro