Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AQUEST DIVENDRES 15 D’ABRIL SIDECAR LLIBRES ESTARÀ A AGULLENT

L’activitat ha estat organitzada per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent. Teresa Terol, regidoria de l’àrea, ha explicat que l’objectiu és que les persones assistents puguen conèixer l’argument de llibres ben interessants, a través de les explicacions de Sidecar Llibres, sense necessitats d’adquirir-los.

Sidecar Llibres, una llibreria ambulant especialitzada en llibres per a les dones, que parlen de dones o que narren segons la visió de les dones, estarà aquets divendres 15 d’abril a Agullent a les 19:30h a la Biblioteca Municipal. Les persones assistents a l’activitat podran escoltar de la veu de Heide Braun, impulsora d’aquesta llibreria sobre rodes, les històries i arguments d’alguns llibres, per a després poder fullejar-los de primera mà. Així, a la primera part de l’activitat Heide desvetllarà històries i narrarà arguments, i després les persones assistents podran donar una ullada als llibres, sense cap mena de compromís de compra.

L’activitat ha estat organitzada per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent. Teresa Terol, regidoria de l’àrea, ha explicat que l’objectiu és que les persones assistents puguen conèixer l’argument de llibres ben interessants, a través de les explicacions de Sidecar Llibres, sense necessitats d’adquirir-los. “Alguns d’eixos llibres ja està a la biblioteca d’Agullent, a la Prestatgeria de la Igualtat que hem creat. D’altres poden ser un bon recurs per a un regal, o quedar apuntats a la llista de lectures pendents. La idea és conèixer d’una manera divertida i entretinguda, a través de la veu de Heide, títols i històries necessàries per a entendre el món des de la igualtat de gèneres”, comenta Terol.

“Sidecar Llibres: Llibreria sobre rodes” estarà a Biblioteca Municipal d’Agullent aquest divendres 15 d’abril a les 19:30h