Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

GLOBOTADA, CONTACONTES I XOCOLATADA A LA CINQUENA EDICIÓ DE LA FIRA DEL LLIBRE D’AGULLENT

La Fira del Llibre d’Agullent comptarà amb deus parades de llibres i està prevista l’assistència d’alguns autors, per a signar els seus llibres. Maria Herrero, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent, ha explicat que amb aquesta cinquena edició, aquesta cita lúdica i cultural a l’entorn dels llibres marca la seua consolidació

Tal i com ja els vam avançar, Agullent acollirà aquest proper diumenge dia 17 la cinquena edició de la Fira del Llibre. Una matinal al passeig de la Font Jordana que tindrà lloc de 10 a 14 hores i que aglutinarà llibres, contes, tallers i una xocolatada.

La V edició de la Fira del Llibre d’Agullent, que ha estat organitzada per la regidoria de Cultura, s’encetarà a les 10 del matí amb l’actuació de la Banda Jove. A continuació xocolatada a càrrec de les Ames de Casa i tallers infantils. A les 11 hi ha previst un recital de poesia i a les 12:15 l’actuació de la contes Ana Canet. A llarg del matí també es farà entrega dels premis del concurs de microrelats i a les 13:30h hi ha prevista una globotada.

La Fira del Llibre d’Agullent comptarà amb deus parades de llibres i està prevista l’assistència d’alguns autors, per a signar els seus llibres. Maria Herrero, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent, ha explicat que amb aquesta cinquena edició, aquesta cita lúdica i cultural a l’entorn dels llibres marca la seua consolidació. La regidora ha volgut agrair especialment la implicació de les diverses associacions locals que col•laboren en el desenvolupament de la fira.