Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT REP LA VISITA DE LES REPRESENTANTS DEL PROJECTE "BUFANDA PER LA IGUALTAT"

Recordem que, en les darrers mesos, Agullent s’ha sumat al moviment estatal "Madejas contra la violència sexista" que pretenia crear de manera col•laborativa una gran bufanda, que de manera simbòlica done abric a les persones que pateixen la violència sexista.

Aquest DIJOUS 21 a Agullent prepararàn l'acte per a celebrar l'arribada de les representants de la bufanda estatal. Doncs , tots els col•lectius, associacions i persones participants a "Teixint per la Igualtat a Agullent" caldrà que es posem les piles. Perquè el dissabte 30 d'abril ja tindràn la bufanda a la localitat.

Recordem que, en les darrers mesos, Agullent s’ha sumat al moviment estatal "Madejas contra la violència sexista" que pretenia crear de manera col•laborativa una gran bufanda, que de manera simbòlica done abric a les persones que pateixen la violència sexista. La confecció de la bufanda es feia en uns tallers promoguts per regidoria d’Igualtat, on , a més, es conversava. Així, a través de comentaris de notícies d’actualitat, la visualització de curtmetratges o la narració de contes es fomentava entre els participants el debat sobre la igualtat entre homes i dones.